Yoga på Mormors!

 
Yoga
Massage

I sommar erbjuder vi yoga nästintill dagligen från och med 25 juni till och med 5 augusti. Vår yogaklasser kommer att passa både den nyfikne nybörjaren och den erfarne som vill upprätthålla sin yogarutin under sommaren. Olika instruktörer kommer avlösa varandra och målet är en harmonisk känsla i härlig miljö. Klasserna hålls utomhus och vi rättar oss efter vädrets makter. Ta gärna med din yogamatta!

Pris per tillfälle 100:- betalas direkt till instruktören

Alla morgonpass kl 08.30, alla kvällspass kl 17.30

 

Yoga med Rebecka Magnusson

Rebecka ser yogan som ett livselixir, ett sätt att rena kropp och sinne, lära känna sig själv, bli medveten om sin andning och acceptera tillståndet i nuet. Rebecka lär sina elever att bestrida sina rädsloroch att utvecklas både mentalt och fysiskt. Hennes klasser passar såväl nybörjare som den mer erfarne yogautövaren. Rebeckas pass hos oss kommer vara vinyasa på morgonen och yinyoga kvällstid.

DATUM: Kvällspass 9, 10, 11, 13, 14 och 15 juli 

             Morgonpass 10, 12, 14 och 15 juli

 

Yoga med Rebecka

Yoga med Jenny Stenlund

Jenny är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare. Kundaliniyoga är en dymanisk och holistisk yogaform som påverkar dig fysiskt, psykiskt, emotionellt och spirituellt. Yoga handlar inte om prestation utan om att möta sig själv och utmana sina gränser på ett ödmjukt och accepterande sätt. Du behöver inte vara vältränad, flexibel eller spirituell - allt du behöver göra är att dyka upp med ett öppet sinne och göra yoga utifrån dig själv.

DATUM: Morgonpass 24, 29 juli 11 augusti

             Kvällspass 20, 29 juli, 6, 7, 12 augusti

 

Yoga med Jenny

Yoga med Ingela Palmqvist

Ingela undervisar i yoga som läkande kraft. Hennes starka övertygelse är att glädje och välmående är något vi alla har rätt till och att vi har det närmare än vad vi många gånger tror. Det är varje individs fysiska, mentala och själsliga hälsa som är grundförutsättningen för välmående. 

Tider: Kvällspass 30, 31 juli, 1, 3, 4, 5 augusti

         Morgonpass 31 juli, 2, 4, 5 augusti

Yoga med Ingela

Yoga med Ernesto Rodriguez (OBS på engelska!)

I sina yogaklasser väver Ernesto in vikten av att må bra och att vara uppmärksam på sig själv och andra. Hans klasser hedrar de klassiska yogaprinciperna och dess filosofioch lägger fokus på det inre utövandet, andningen och den holistiska upplevelsen som yogan kan ge. Ernestos yogapass är holistiska.

Datum: Kvällspass 18 juli, Morgonpass 19 juli 

Yoga med Ernesto

Yoga med Frida Maria Landskog Serra

Frida undervisar Iyengaryoga, en metod som på ett ingående och medvetet sätt studerar linjeringen och detaljerna i stående, sittande, liggande, vridande och upp-ocn-ner ställningar. Alla positioner anpassas så att de kan göras av praktiserande på olika nivåer. Frida använder verbala och fysiska justeringar och avslutar varje klass med en lång shavasana, djup avslappning.

DATUM: Kvällspass 23 juli 

Yoga med Frida

Yoga med Tina Björkman

Tinas pass är både klassisk hathayoga och yinyoga. Det Tina vill att du ska få med dig från passet förutom de fysiskt personliga utmaningarna, en större medveten närvaro, en känsla av här och nu samt en mer balanserad andning med Mindfulness som grund. I hathayogapassen kommer man få med sig en hel del statiska asanas (positioner) men även en del rörelser i flow. Hela kroppen gås igenom och passen passar såväl nybörjare som mer vana utövare.

DATUM Kvällspass 24, 25, 27 juli 

tina@yoga-vara.se

Yoga med Mia Linden

Lugn och flödande sommaryoga under bar himmel med Mia Linden. Hathayoga - en härlig kombination av rörelse, andning och balans! Du kan vara van yogautövare eller nybörjare - alla är välkomna! Mia kom i kontakt med yogan för nästan 20 år sedan och har undervisat i 15 år. "Yogan är min livsstil, ett sätt att ta hand om mig själv fysiskt och mentalt och samtidigt bli påmind om vad som är viktigt i livet och som jag är tacksam för."

Tider: morgonpass 7 augusti, kvällspass 9 augusti

Yoga med Mia
Två yogautövare i solnedgången
Pensionat Strandhagen