Yoga på Mormors!

 
Yoga
Massage

I sommar erbjuder vi morgon- och eftermiddagsklasser samt kvällsmeditation. Vårt schema kommer att passa både den nyfikne nybörjaren och den erfarne som vill upprätthålla sin yogarutin  under sommaren.

Våra yogapass

Hatha Flow är ett pass i långsam rörelse med fokus på andning och statisk styrka samt stretch med hjärtat som vägvisare. Vi rör oss igenom en variation av olika positioner som vi håller i några andetag för att få igång värme och cirkulation. Medvetenheten och fokus på andning är prio ett, och rörelserna följer naturligt. Genom att stanna i positionerna tillåter vi oss själva att hitta en avslappning i ansträngningen och kommer till ro i både kropp och själ. Varje pass inleds med en mindre meditation och avslutas med avslappning. 

 

Vinyasa Yoga är ett pass med högre puls och där vi jobbar oss igenom positionerna i takt med andningen. Utgångspunkt är alltid solhälsningen med olika variationer som utvecklas mer allteftersom. Även här är hjärtat i fokus och hela tiden behåller vi medvetenheten på andningen. Ett dynamiskt pass som går utmärkt att anpassa till alla nivåer. Vi inleder i meditation och avslutar i Savasana för att finna största möjliga ro inom oss själva. 

 

Dynamisk Dans Yoga är ett pass som kombinerar yogans strukturella mönster och dansens fria flöde. Vi använder oss av yogans rogivande filosofi och dansens glädje. Detta pass är för alla som är nyfikna på att använda kroppen som instrument för att lära känna sig och och bara må bra. Vi hittar tillsammans en balans mellan att utmana oss själva genom att lämna utrymme för eget uttryck och att ta oss igenom positionerna med största möjliga njutning. Även detta pass börjar och slutar meditation.

 

Meditationen är en stunds vila från sinnets annars röriga verksamhet. Vi sluter tillsammans ögonen och låter oss vägledas kärlek för att möta oss själva precis där vi är precis som vi är. Vi sitter i stillhet, ibland med andningsövningar och ibland med mantra beroende på vad stunden inbjuder. Vi strävar efter att observera och omfamna oss själva och röja det som annars ligger i vägen för ljuset att flöda fritt genom oss. 

 

Varmt Välkomna!  

Pensionat Strandhagen