Bo på pensionat på Öland

 
Våra rum
Miljöpolicy

Mormors Pensionat Strandhagen är beläget vid strandkanten till Kalmarsund omgivet av stora inbjudande gräsytor, vacker ek och hasselskog med underbara promenadstigar. Här finns rum med havsutsikt eller mot grönskan i parken. Den härliga frukosten intas i matsalen eller utomhus på terrassen med havet i blickfånget. Varmt välkomna till säsongen 2018!

Boka rum

På Mormors Pensionat Strandhagen har vi flera olika rumstyper. Här finns både enkelrum, dubbelrum och Svit. Klicka på knappen här nedanför för att läsa mer. Välkommen!

Njut av en härlig frukost

Vi vill ge dig en kvalitativ start på dagen med vår härliga, hälsosamma frukost. Brödet kommer från Mormors Stenugnsbageri, till det ett gott smör från småländskt mejeri, egentillverkad färskost och Mormors marmelad utan tillsatser m.m.

Hoppas du finner något nytt – kanske något du inte har för vana att äta, men som du upplever energigivande och framförallt GOTT.

Vår frukost serveras Kl 08.00-10.00 i matsalen eller på terrassen. Båda alternativen  med makalös utsikt över Kalmarsund. 

Pensionat Strandhagen