Bo på pensionat på Öland

 
Våra rum
Miljöpolicy

Mormors Pensionat Strandhagen är beläget vid strandkanten till Kalmarsund omgivet av stora inbjudande gräsytor, vacker ek och hasselskog med underbara promenadstigar. Här finns rum med havsutsikt eller mot grönskan i parken. Den härliga frukosten intas i matsalen eller utomhus på terrassen med havet i blickfånget. Varmt välkomna till säsongen 2020!

Boka rum

På Mormors Pensionat Strandhagen har vi flera olika rumstyper. Här finns både enkelrum, dubbelrum och familjerum. Klicka på knappen här nedanför för att läsa mer. Välkommen!

Njut av en härlig frukost

Vi vill ge dig en kvalitativ start på dagen med vår härliga, hälsosamma frukost. Vår frukostbuffé har vi komponerat för att du skall må så bra som möjligt och få en härlig start på dagen. Bordet är dukat med massor av goda nyttigheter såsom hemgjord musli, färsk frukt, smoothies, hälsoshoter, overnight oat och shiapudding. Självklart finns mjölkdrycker för alla smaker och behov samt i brödkorgen vårt eget hembakta bröd. Vi har gjort ett medvetet val då vi inte serverar köttprodukter och hoppas att du inte skall sakna det utan hitta mycket annat som tilltalar både kropp och själ.

Hoppas du finner något nytt – kanske något du inte har för vana att äta, men som du upplever energigivande och framförallt GOTT.

Vår frukost serveras Kl 08.00-10.00 i matsalen eller på terrassen. Båda alternativen  med makalös utsikt över Kalmarsund. 

Pensionat Strandhagen