Events

 
Nyheter

Sensommar, höst och resterande del av 2019 på Mormors Strandhagen!

Vilken härlig sommar! Ett stort tack till alla er som bott hos oss och gjort denna högsäsong till en härlig gemensam semesterupplevelse.

Vi har på Öland denna sommar fått ömsom regn, ömsom sol, och hoppas att ni i alla väder har haft en skön vistelse och blivit väl omhändertagna hos oss och trivts i vårt sommarparadis Stora Rör.

Vi har haft många underbara hjälpande händer på pensionatet och vill passa på att tacka alla er som hjälpt till att skapa trivsel och service för våra gäster!

Nu ser vi fram emot att i höst ta emot grupper, konferenser, bröllopsmiddagar och diverse andra evenemang. Vi kan ordna vinprovningar och alla typer av grupparrangemang med olika teman så tveka inte att kontakta oss på info@mormorsoland.se eller 072-5533558! Vi skräddarsyr med glädje er vistelse hos oss.

Pensionatet kommer att hållas öppet för individuella bokningar fram till och med Ölands Skördefest, sista helgen i september och därefter tar vi emot förfrågningar som gäller gruppbokningar.

I slutet av november börjar julen göra sig påmind så vi återkommer snart med datum för vårt fantastiska julbord (KRAV/ekologiskt).

Njut resterande dagar av sommar, vila och bad!

Väl mött, varmt välkomna!

Pensionat Strandhagen